Sejltur

Igen i år har vi arrangeret en masse skønne sejlture med den lille færge på slotssøen. De fleste af sejlturene starter 17:15, enkelte dog på andre tidspunkter.

Pris kr. 25,- voksen/5,- barn (1-12 år)

 

Solnedgangsturer

Der er i år også vores meget populære solnedgangsturer, hvor Benjamin, en lokal sanger med sin guitar, vil underholde med lidt stemningsmusik mens der sejles en tur på slottsøen i solnedgangen. Vi giver et lille glas vin eller vand på turen.

Pris kr. 70,- pr. person

 

Pinsearrangement

Lørdag d. 3 juni fra 17:30 til ca. 22:30 har vi vores årlige pinsearrangement. I år byder den på en lækker grill-buffet og musikalsk underholdning fra Soul Company.

Pris kr. 250,- voksen/125,- barn (1-12 år)


SLOW MO band

Den 17 Juni kl. 16:30 – 18:00 er vi igen i år glade for at kunne byde velkommen til SLOW MO band der spiller lækkert, tilbagelænet musik fra kendte kunstnere som fx Bob Dylan eller Beatles. Kom og hyg med og tag endelig et tæppe med op. 

 

Midsommeraften 23 Juni

Fredag d 23 Juni har vi en lille hyggelig midsommeraften med musikals underholdning fra Agnes Trio. Menu og program følger.

 

Leerbjerg Lyd

Fredag d. 30 Juni er vi så heldige at Leerbjerg lyd kommer og spille lidt for os. Leerbjerg Lyd er et 6 personers fritidsband der spiller lidt semi-akkustiske coverversioner af melodiske popnumre fra de sidste 50 år. Repertoiret er bredt. Kom endelig op og hyg lidt med os til de skønne toner.