Velkommen til sæson 2024!

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvorfor skal du vælge camping- og hytteferie?

Se hvad en camping- og hytteferie kan byde på!

Hyg dig med familie og venner

Her er der tid til at hygge med dine nærmeste, komme helt ned i gear og slappe af med en god bog eller over et godt glas vin - her kan samværet nydes under afslappende forhold!

Ferie med sydlandsk stemning

Glem alt om fly til Spanien - hos os kan du blive i Danmark, men stadig opleve fornemmelsen af solen der luner på de sene sommeraftener blandt palmer, citrustræner og masser af levende lys.

Aktiv ferie

Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du også besøge os. Vi er en god base for dagsture i det grønne - du er bl.a. tæt på en masse vandre- og cykelruter i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Tag på venindetur

Tag din veninde under armen og skab minder, hvor I nyder hyggen, roen og hinandens selskab. Hyg jer med et spil kort, en god kop te og sæt jer på terrassen lige ude foran hytten! Hvis det lyster kan I altid smutte op i gågaderne og se om der skal shoppes lidt!

Outdoorliv i trygge rammer

Nyd outdoorlivet med pladsens faciliteter, hvor brusebadet, opvasken og håndvasken kan afvikles under åben himmel. Eller brug os som base, for smutture ud til f.eks. en enkelt overnatning i det fri.

Tæt på Slotsbyen Hillerød

Hvis du ønsker at opleve et stykke historie, er du kun få min. gang fra Frederiksborg Slot og dets velkendte barokhave - her kan du også tage en tur rundt på Slotssøen med Den Lille Færge.

Vil du se en masse skønne billeder fra pladsen – så klik HER!

SKØNNE HILLERØD

RESERVER dit næste ophold

-eller ring til os på +45 48 26 48 54 og hør mere!

-eller ring til os på
+45 48 26 48 54
og hør mere!