Velkommen til sæson 2024!

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Pladsplan

Fuld oversigt over pladsen

Oversigt over Hillerød Camping

Områder på pladsen – se pladsplan nederst på siden!

Plantagen er et roligt område ideelt for telte og campingvogne og for gæster uden små børn.

Parken er ideel for småbørnsfamilier i telte og andre, som har behov for at ligge tæt på køkken og servicebygningen. Her ligger legepladsen og i servicebygningen er der puslerum, familiebad, møntvaskeri mm. I Parken er der både dejlig sol og skygge pga. de høje, flotte træer. Her har vi indrettet både udendørs brusere og håndvaskepladser, hvor man kan vaske hænder, børste tænder mm.

• På Prærien finder i store, dejlige pladser. Nogle er tæt på servicebygningen, andre i nærheden af vores mindre WC-hytte med tre toiletter, udendørs pissoir samt to udendørs håndvaskepladser, kemisk toilet og spildevandstømning. På Prærien ligger også vores 6 flotte miniferiehuse.

Pampassen er ideel for campingvogne og autocampere. Her har du god plads, åbne vidder med udsigt til de flotte lindetræer og kig til spirerne på Frederiksborg Slot.

• I Palmehaven har vi plads til både telte, campingvogne og få autocampere. I midten af Palmehaven er der bilfrit område, så hvis man bor her, skal man parkere på en af vores P-pladser – dette er for ikke at have for meget kørsel på pladsen og så der er mulighed for større pladser til hver gæst.

Se billeder af områderne her!

Her er et overblik over områderne og faciliteterne på pladsen – bemærk at numrene fra 1-25 udelukkende er hytter.

Hos os har vi ikke nummererede pladser, men ved ankomst finder vi lige den plads, som passer bedst til netop jer!