Velkommen til sæson 2024!

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Camping

Nyd vores skønne, grønne områder og luft mellem vognene

Er I på udkig efter en oase med grønne områder og luft mellem vognene?

Så er vores campingplads den helt rette til jer, uanset om I har egen vogn, autocamper eller telt. Alle er velkomne!

På Hillerød Camping er der grønt græs, ingen nummererede pladser og det er derfor ikke muligt, at reservere en specifik plads inden ankomst. Men frygt ikke! Vi tager jer i hånden og med på tur ved ankomst for at finde lige dén plads, der passer bedst til netop jer.

Vores forskellige områder på pladsen har hver deres unikke charme over sig og vi gør en dyd ud af, sammen med jer, at finde en plads, hvor I kan slappe af og nyde ferien.

Vi har få sæsonpladser, men kun i forårs- og sensommersæsonen.

Overblik over pladsens områder

Parken

Parken er ideel for småbørnsfamilier i telte og andre, som har behov for at ligge tæt på køkken og servicebygningen. Her ligger legepladsen og i servicebygningen er der puslerum, familiebad, møntvaskeri mm. I Parken er der både dejlig sol og skygge pga. de høje, flotte træer. Her har vi også udendørsbrusere og håndvaskepladser, hvor man kan gå i bad, vaske hænder, børste tænder mm.

Palmehaven

I Palmehaven har vi plads til både telte, campingvogne og få autocampere. I midten af Palmehaven er der bilfrit område, så hvis man bor her, skal man parkere på en af vores p-pladser - dette er for ikke at have for meget kørsel på pladsen og så der er mulighed for større pladser til hver gæst.

Pampassen

Pampassen er ideel for campingvogne og autocampere. Her har du god plads, åbne vidder med udsigt til de flotte lindetræer og kig til spirerne på Frederiksborg Slot.

Plantagen

Plantagen er et roligt område ideelt for telte og campingvogne og for gæster uden små børn.

Prærien

På Prærien finder i store, dejlige pladser, hvor nogle er tæt på servicebygningen og andre i nærheden af vores mindre WC-hytte med tre toiletter, udendørs pissoir samt to håndvaskepladser, kemisk toilet og spildevandstømning. Det er også her, at vores 6 flotte komforthytter ligger.

SKØNNE HILLERØD

RESERVER dit næste ophold

-eller ring til os på +45 48 26 48 54 og hør mere!

-eller ring til os på
+45 48 26 48 54
og hør mere!