Velkommen til sæson 2024!

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Hillerød Camping - Credits Nikolaj Danielsen - VisitNordsjælland-9
Campingvogn, autocamper og hytte
Hillerød Camping - Credits Nikolaj Danielsen - VisitNordsjælland-10
Hygge på pladsen - Hillerød Camping
Skærmbillede 2022-11-01 kl. 10.33.46
Skærmbillede 2022-11-01 kl. 10.29.46
previous arrow
next arrow

Mød lejrchefen

Og holdet bag Hillerød Camping

Velkommen!

Jeg hedder Annette og har været lejrchef af Hillerød Camping siden 2005. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland (Aabenraa), hvor jeg startede min karriere i feriebranchen i Arrild Ferieby bl.a. som bestyrer. Her blev Arrild Ferieby Camping anlagt, og jeg prøvede kræfter med rollen som lejrchef. Efter det, blev jeg bureauleder på Fredericia Turistbureau, og senere i Hillerød. Og da Hillerød Camping blev ledig i 2005, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at jeg gerne ville være den heldige, som overtog Hillerød Camping. Jeg kunne se og fornemme en masse muligheder for stedet, og gik straks i gang med at omsætte disse til virkelighed.

Min passion er at skabe et miljø, hvor alle gæster føler sig velkomne og forhåbentligt kan mærke alle de mange personlige tanker og idéer som er lagt i stedet, for at udvikle noget nyt, men samtidig bevare pladsens atmosfære og historiens vingesus.

Annette Quist

Indehaver

Mød værtsfamilien og holdet bag

Meget er sket siden mine piger, Elisabeth og Helena, og jeg flyttede ind på Hillerød Camping i 2005 – dengang var de blot 4 og 6 år. I dag er Elisabeth 24 år og læser sin kandidat og Helena er 21 år og læser til serviceøkonom – begge bosat i København. Omvæltningen fra parcelhus til campingplads var stor, men vi har haft så stor glæde af, at møde en masse dejlige mennesker fra hele verden og mærke, at de føler sig lige så meget hjemme på pladsen, som vi selv gør. Det gælder også min hollandske kæreste, Taco, der i sensommeren 2010 lagde sin vej forbi campingpladsen med sin søn Jesse. I 2012 flyttede Taco så hjem til os på pladsen og har siden været en del af vores værtsfamilie – Jesse er nu 24 år og bor i Holland, hvor han her arbejder med IT.

Vi har altid haft mange idéer til nye aktiviteter på pladsen og gør meget ud af at skabe et hyggeligt miljø for vores gæster, med levende lys og nærvær. Vi opgraderer løbende pladsens faciliteter og tumler altid med nye idéer til den fysiske indretning.

Igennem årene har vi været omgivet af trofaste medarbejdere, som har lagt rigtig mange kræfter og kærlighed i, at gøre pladsen til den dejlige by-oase vi synes den er i dag. Gennem de sidste 5 år har Linda været vores ’putze-fe’, og i 2021 år ansatte vi Kaj og Heini nogle timer ugentlig til diverse gøremål. ‘Pensionist Carsten’ hjælper til især i de tidlige morgenstunder og vi får også hjælp fra vores middags ”portvagter” Finn Sylvest og ægteparret Ulla og Torben. Udover vores faste team har vi vores gode samarbejdspartner CE Service, til at hjælpe med rengøringen, velkommen til bl.a. Giani og Diana.

Vi har også fået lidt ungdom ind i teamet. Helena er stadig ansat til at tage sig af receptionen med hjælp fra Katie og Louise – de vil møde jer med et stort smil og altid klar til at hjælpe. Filippa startede sidste år og har arbejdet på vores hjemmeside og andet markedsføring og Simone vil også være at finde i receptionen og tage sig af hytterengøringer.

Ta’ godt imod alle de i temaet!

– Annette Quist og familien
info@hillerodcamping.dk

SKØNNE HILLERØD

RESERVER dit næste ophold

-eller ring til os på +45 48 26 48 54 og hør mere!

-eller ring til os på
+45 48 26 48 54
og hør mere!