Velkommen til sæson 2024!

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vinder af Danish Camping Award 2019

Hillerød Camping er en hyggelig plads med rolig atmosfære, trods beliggenheden midt i byen. Hillerød er en turistby som er et besøg værd. Hillerød er kendt for mange ting, men specielt Frederiksborg slot med barokhaven er velbesøgt.

Artikel fra Anne Vibeke rejser. Original artikel kan læses her

Suveræn beliggenhed

Hillerød Camping ligger i gåafstand til alle byens populære attraktioner, cafeer, gågaderne med shoppingcentre m.m. og ønsker man at udforske naturen er der også perfekt mulighed for det. Gode muligheder for cykelture i de nærliggende skove eller tag nordpå til de Nordsjællandske dejlige strande.

Campingpladsen ligger 10 minutter fra centrum i gåafstand. Så lad bilen stå og oplev Hillerød i eget tempo. Eller tag S-toget direkte fra Hillerød til København eller Helsingør på en halv time.

Mange, der besøger Hillerød Camping, bliver gerne flere dage ad gangen, og kommer tilbage år efter år. Det fortæller lejrchef Annette Quist, der af erfaring ved, at de besøgende godt kan lide at bo på campingpladsen, bl.a. pga. beliggenheden og den hyggelige atmosfære på pladsen.

Service for autocampere

Der findes kun enkelte forår/sensommer sæsonpladser på Hillerød Camping, da der skal være rig mulighed for at kunne finde plads til alle dag/feriecampister der mere og mere besøger pladsen, både fra ind-og udland.

Hillerød Camping har ny servicebygning, og er yderst autocamper-venlig. Det er f.eks. lettere for vognene at manøvre rundt og der er god plads. Pladsen råder også over skønne hytter med bad og toilet.

Suverænt fællesområde

Faciliteterne på denne campingplads er helt i top og renere end de fleste har det hjemme. Fælleskøkkenet er så hyggeligt, at mange bliver siddende i langt tid og spiser med hinanden. Snakken går godt, mens der laves mad og der er en helt utrolig hyggelig stemning. Palmerne, de mange blomsterkrukker og levende lys og lanterne gør naturligvis også sit til, at hygge er helt i top.

Årets Danske Campingplads 2019

Til Danish Camping Award blev Hillerød Camping kåret til Årets 2019 for at være den campingplads i Danmark, hvor du får den bedste service til prisen. Det er uden tvivl lejrchef Anette Quist store indsats med at forkæle gæsterne, som har bragt den fornemme pris til Hillerød. Den skal med andre ord opleves.

Anne Vibeke rejser besøger Hillerød Camping

I sommeren 2018 lagde Anne Vibeke rejser turen forbi Nordsjælland samt vores lille plads. Det er der kommet et fint rejseprogram fra Kongernes Nordsjælland ud af, hvor slotte, klostre, gastronomi og hygge er på programmet. Programmet blev vist på DK4 i Februar 2019 og i kan læse mere om Anne Vibekes oplevelser i Kongernes Nordsjælland og finde inspiration til jeres næste rejse her >>

Del nyheden

Flere nyheder

SKØNNE HILLERØD

RESERVER dit næste ophold

-eller ring til os på +45 48 26 48 54 og hør mere!

-eller ring til os på
+45 48 26 48 54
og hør mere!